Teamwork

We bieden onze workshops ook vanop afstand aan

Creëer een effectief team

Organisaties over de hele wereld herbouwen hun structuren om te kunnen voldoen aan de nieuwe realiteit van de werkplek. Ze moeten zichzelf als het ware heruitvinden. In zulke situaties zijn robuuste en effectieve teams een absolute noodzaak.

Herken verschillen

Ons Team Effectiveness programma helpt je teamleden hun voorkeuren ontdekken. Hoe ze werken, en hoe dit past binnen hun eigen voorkeuren, heeft een verregaande impact op hoe ze samenwerken. Daarom leren we ze begrijpen hoe ze communiceren, prioriteren, wat hen motiveert, wat hen blokkeert en hoe ze daarmee aan de slag kunnen gaan.

Boek nu je Insights Team Effectiveness Workshop »

Hoe werkt het?

We laten teams goed naar zichzelf kijken. Hoe goed werken we nu echt samen? Presteren we op ons hoogst haalbare niveau? Samen met het team werken we aan barrières en verbeterpunten, waardoor de groep veel meer wordt dan een optelsom van de afzonderlijke teamleden.

Elk teamlid krijgt een persoonlijk Insights Discovery profiel en gaat, aan de hand van een serie workshops en gesprekken, op zoek naar hoe individuele voorkeuren en de voorkeuren van het team de dynamiek en de prestaties van het team beïnvloeden.

Het resultaat? Een duidelijk en pragmatisch actieplan dat het team helpt vooruitgang te boeken.

Boek nu je Insights Team Effectiveness Workshop

De Insights Team Effectiveness Workshop duurt 1 dag en vindt plaats in jouw organisatie. Wil je graag meer info of een workshop voor jouw team aanvragen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

    Ik heb interesse in:
    een Insights Team Effectiveness Workshopmeer info over Insights Teamwork

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.