Insights Discovery

We bieden onze workshops ook vanop afstand aan

Wat is Insights Discovery?

Wanneer we het over Insights Discovery hebben, gaat het altijd over wat jouw organisatie echt uniek maakt: de medewerkers. Daar begint het allemaal: ken jezelf, herken de ander en ontdek de kracht van je organisatie.

Een kleurenmodel voor inzicht

Insights Discovery vormt de basis voor veel van onze oplossingen. Het is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat uitgewerkt als een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Dit is een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Doe de test »

Hoe werkt het?

Het kleurenmodel van Insights Discovery bestaat uit vier kleuren. Iedereen heeft alle vier kleuren in zich. De combinatie van de kleuren die het best bij je passen, geeft jouw unieke persoonlijkheid weer. De kleuren zijn gelinkt aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je denkt, handelt en reageert. Je meest natuurlijke zelf, met andere woorden.

Kleurentest

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een makkelijk in te vullen online test. Daaruit ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Selecteer één kaart die het best bij je past en één kaart die het minst bij je past.

Ik hou de noden en wensen van anderen steeds in gedachten.

Ik zoek snel en gefocust naar de oorzaak van problemen.

Ik kan me goed concentreren in de zoektocht naar belangrijke details.

Ik leg veel creativiteit aan de dag om een probleem op te lossen.

Jouw kleurenenergie


  Mail me dit resultaat


  We houden rekening met je privacy. Om je aanvraag op te volgen, worden je gegevens opgeslagen. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

  Helder Blauw Vurig Rood Stralend Geel Zacht Groen en Op basis van jouw antwoorden kunnen we afleiden dat je een [result] bent. Door [high1][high2] in te zetten sta je mogelijk bekend als iemand die [good]. Vaak houdt een [result] van [loves]. Beslisser besluitvaardig, onafhankelijk en moedig is competitie en de touwtjes in handen hebben Motivator assertief, dynamisch en enthousiast is avontuur en onbeperkte mogelijkheden Inspirator sociaal, optimistisch en expressief is interacties met anderen en bij alles betrokken worden Bemiddelaar innemend, bemoedigend en empathisch is intimiteit en genegenheid Supporter zorgzaam, toegankelijk en geduldig is anderen een dienst bewijzen en de behoeften van anderen invullen Coördinator attent, diplomatisch en betrouwbaar is orde en veiligheid Observator consequent, nauwkeurig en goed georganiseerd is logica en feiten Hervormer gedisciplineerd, toegewijd en pragmatisch is scherpe analyses en problemen oplossen

  Graag meer info?

  Wil je graag meer weten over het resultaat van jouw kleurentest of Insights Discovery in het algemeen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

   Ik wil graag meer info over:
   Insights Discoveryhet resultaat van mijn Insights Discovery kleurentest

   We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.