Sales en Service

We bieden onze workshops ook vanop afstand aan

Inzicht in jezelf voor sterkere klantrelaties

Sales- en customer service-teams hebben een eigen benadering nodig om de kwaliteit van hun klantcontact te verbeteren. We tonen hoe verschillende types klanten het contact kunnen ervaren, zodat je relaties gericht kan versterken.

Graaf dieper in de klantbeleving

Jouw klanten verdienen meer dan een doorsnee aanpak, want elke klant is uniek. Misschien denk je te weten wat jouw klanten gelukkig maakt, maar door iets dieper te graven zal je ontdekken dat niet iedereen dezelfde beleving heeft.

Boek nu je Insights Sales & Service Workshop »

Hoe werkt het?

We nemen de tijd om te ontdekken en te herkennen welke voorkeuren anderen hebben – zowel klanten als collega’s. Op die manier kan je hen een persoonlijke service bieden, die je organisatie nodig heeft om zich te onderscheiden van concurrenten.

We zijn geen sales-organisatie en gaan je medewerkers niet helpen betere scripts te maken of bepaalde aanpakken te volgen. Wat we wel doen is je medewerkers laten inzien dat ze op de momenten van de waarheid moeten inspelen op wat de klant verwacht.

Door zelfbewustzijn te creëren, helpen we je sales- en service-teams beter te begrijpen hoe anderen naar hen kijken en laten we hen een aanpak ontwikkelen op maat van de klant die ze elke dag voor hen hebben.

Boek nu je Insights Sales & Service Workshop

De Insights Sales & Service Workshop duurt 1 dag en vindt plaats in jouw organisatie. Wil je graag meer info of een workshop voor jouw sales en customer service aanvragen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

    Ik heb interesse in:
    een Insights Sales & Service Workshopmeer info over Insights Sales en Service

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.