Change

We bieden onze workshops ook vanop afstand aan

Verandering als een netwerk van interacties, relaties en ideeën

De term Change Management, of verander-management, zet ons vaak op het verkeerde been. Het geeft de illusie dat we verandering kunnen beheren. Maar heel vaak overkomt verandering ons.

Geen alleenstaand proces

Wij geloven dat verandering start bij mensen. Als je medewerkers niet klaar zijn om te veranderen – en continu te veranderen – zal je veranderingsproces falen.

Boek nu je Insights Change Workshop »

Hoe werkt het?

We leren medewerkers omgaan met continue verandering door hen met een open blik naar de wereld te laten kijken. Ze zien in dat iedereen iets nieuw kan leren, nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen en z’n eigen potentieel kan toepassen.

Door te concentreren op wendbaarheid en aanpassingsvermogen helpen we mensen, teams en leiders om klaar te staan voor elke verandering die kan voorvallen. Hiervoor tonen we medewerkers hoe ze reageren op verandering, waarom dat zo is, waarom collega’s anders reageren, en hoe ze hiermee kunnen omgaan.

Onze aanpak is erop gericht om medewerkers verandering te laten begrijpen en hen de inzichten te laten toepassen op de organisatie, teams en collega’s. Wanneer ze onze methodes gebruiken, zal je doorbraken zien doorheen de organisatie en zal verandering makkelijker plaatsvinden.

Boek nu je Insights Change Workshop

De Insights Change Workshop duurt 1 dag en vindt plaats in jouw organisatie. Wil je graag meer info of een workshop voor jouw veranderingsproces aanvragen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

    Ik heb interesse in:
    een Insights Change Workshopmeer info over Insights Change

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.